23948sdkhjf

Spar-købmand føler sig svigtet

I Svendborg har flere hundrede trofaste kunder indsamlet underskrifter mod åbningen af nye butikker tæt på den lokale Spar-købmand i Wandallscentret.
Det udspringer af, at kommunen har undersøgt mulighederne for at åbne nye dagligvarebutikker på Ryttervej og Kogtvedvej. Nu ønsker dagligvarekoncernen Dagrofa også at åbne en Kiwi-discountbutik ved siden af Spar-købmanden, lyder det i et høringsbrev til Svendborg Kommune. Det skriver Fyns Amts Avis.

Peter Petersen, der både er ejer af Spar-kæden og Wandallscentret, er chokeret over ikke at have været informeret om Dagrofas planer og frygter for Spar-butikkens overlevelse.

Michael Østergaard, administrerende direktør i Spar-kæden og medlem af Dagrofas koncernledelse, afviser, at have misinformeret den lokale Spar-købmand i Svendborg. Han mener ikke, at der har været nogen grund til at informere den lokale købmand i Svendborg, før de modtog et høringssvar fra kommunen.

Derudover understreger han, at en udvidelse af Wandallscentret og åbningen af Kiwi-forretningen ikke nødvendigvis vil true købmandens eksistensgrundlag, da Kiwi har et begrænset sortiment og samme prisniveau.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111